Diabet Zaharat și Boli de Nutriție la Clinica NOBEZ Iași

SERVICII:

  • Consultație GRATUIT (Cu bilet de trimitere)
  • Consultație initială diabet/nutriție
  • Consultație control

Medici:

BOTNARIU GINA - Medic Primar Diabet, Boli de Nutriție și Metabolism
Medic Primar Medicină Internă, Conferenţiar UMF Iaşi
ONOFRIESCU ALINA - Medic Primar Diabet, Boli de Nutriție și Metabolism,
Șef Lucrări UMF

Descoperiți Abordarea Noastră Integrată În Managementul Diabetului Și Nutriției

La Clinica NOBEZ din Iași, abordăm sănătatea dumneavoastră metabolică și nutrițională cu seriozitatea pe care o merită. Oferim un spectru larg de servicii dedicate persoanelor care se confruntă cu diabetul zaharat, precum și altor afecțiuni legate de nutriție, printr-o echipă multidisciplinară de medici și diabetologi experimentați.

Înțelegerea Diabetului și Impactul Nutriției

Educație și Management

Educația este fundamentală în gestionarea eficientă a diabetului. Pacienții noștri beneficiază de programe educaționale detaliate care explică rolul nutriției în controlul glicemiei și prevenirea complicațiilor diabetului.

Consiliere Nutrițională Personalizată

Fiecare plan de nutriție este adaptat pentru a răspunde nevoilor individuale. Strategiile noastre de alimentație echilibrată sunt concepute pentru a îmbunătăți controlul glicemiei și pentru a sprijini o greutate sănătoasă.

Serviciile Noastre Specializate

Diagnostic și Monitorizare Avansată

Diagnosticul precis și monitorizarea regulată sunt esențiale pentru gestionarea diabetului. Utilizăm cele mai noi tehnologii pentru a urmări evoluția afecțiunii și pentru a ajusta tratamentele când este necesar.

Terapii Inovatoare

Suntem în pas cu cele mai recente cercetări și terapii în domeniul diabetologiei și nutriției pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai eficiente opțiuni de tratament.

Conlucrarea cu Medicii Diabetologi în Iaşi

Clinica NOBEZ se mândrește cu un colectiv de specialiști recunoscuți în domeniul diabetologiei. Prin consultări detaliate și o atenție minuțioasă la istoricul dumneavoastră medical, medicii noștri diabetologi elaborează planuri de tratament care să se potrivească stilului dumneavoastră de viață.

Angajamentul Nostru

Calitate și Compasiune

La Clinica NOBEZ, calitatea serviciilor și compasiunea față de pacienți merg mână în mână. Oferim un mediu primitor unde puteți discuta deschis despre provocările legate de diabet și nutriție.

Suport Continu

Înțelegem că gestionarea diabetului este un proces pe termen lung. Suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas, oferind suport și consultanță pentru a naviga provocările acestei călătorii.

FORMULARI PROGRAMĂRI ONLINE

Vă rugăm selectaţi în intervalul Luni - Vineri de la 13.30 până la 20.30 iar noi vă contactăm pentru a confirma disponibilitatea.

TOP