Chirurgie Vasculară de Precizie la Clinica NOBEZ din Iași

ECHIPA:

STROBESCU CRISTINA - Medic Primar Chirurgie Vasculară
SILISTRU SIMONA - Medic Specialist Chirurgie Vasculară
BORDIANU ANCA - Medic Specialist Chirurgie Vasculară

SERVICII: 

  • Consultație inițială
  • Consultație inițială + Ecografie Doppler carotide
  • Consultație inițială + Ecografie Doppler vasculară membre inferioare
  • Consultație inițială + Ecografie Doppler carotide + membre inferioare
  • Consultație inițială + Scleroterapie
  • Consultație control

Dedicare și Expertiză în Îngrijirea Vaselor Dumneavoastră de Sânge

La Clinica NOBEZ din Iași, suntem mândri să oferim o gamă extinsă de servicii de chirurgie vasculară, combinând tehnici avansate cu îngrijirea atentă pentru care suntem cunoscuți. Echipa noastră de chirurgi vasculari experimentați este dedicată să ofere cele mai eficiente tratamente pentru afecțiuni care implică sistemul circulator.

Inovație în Chirurgia Vasculară

Tehnici Minim Invazive

Adoptăm cele mai recente tehnici minim invazive care oferă pacienților o recuperare mai rapidă și mai puțină disconfort post-operator. Aceste proceduri avansate permit o precisie mai mare și reduc riscurile asociate cu chirurgia tradițională.

Diagnosticare și Planificare Detaliată

Înainte de a recomanda o procedură chirurgicală, efectuăm evaluări aprofundate pentru a înțelege complet nevoile pacientului. Aceasta include utilizarea imagisticii vasculare de înaltă rezoluție pentru a planifica cel mai eficient curs de tratament.

Servicii Personalizate

Consultanță Specializată

Fiecare pacient primește o consultanție detaliată pentru a discuta opțiunile de tratament, așteptările și planul de recuperare. Scopul nostru este să vă asigurăm că sunteți bine informat și confortabil cu decizia dumneavoastră.

Abordare Centrată pe Pacient

Tratamentul începe și se termină cu pacientul. De la primul contact până la ultima vizită de follow-up, echipa noastră vă va trata cu respect, compasiune și va oferi sprijinul necesar pentru o experiență medicală pozitivă.

Angajamentul Nostru pentru Excelență

Echipă de Chirurgi Vasculari de Top

Chirurgii noștri vasculari sunt lideri recunoscuți în domeniu și sunt angajați să practice cele mai sigure și mai eficiente metode chirurgicale disponibile.

Suport și Educație Continuă

Oferim pacienților resurse educaționale despre sănătatea vasculară și suportul necesar pentru a gestiona viața după intervenție, asigurând o înțelegere completă a procesului de vindecare.

Contactați-ne pentru o Consultație în Chirurgie Vasculară

Dacă vă confruntați cu o afecțiune vasculară sau căutați o opinie expertă, Clinica NOBEZ din Iași este pregătită să vă ajute. Luați legătura cu noi astăzi pentru a programa o consultație și pentru a începe călătoria spre o sănătate vasculară îmbunătățită.

FORMULARI PROGRAMĂRI ONLINE

Vă rugăm selectaţi în intervalul Luni - Vineri de la 13.30 până la 20.30 iar noi vă contactăm pentru a confirma disponibilitatea.

TOP