Despre noi

Clinica NOBEZ Medical oferă servicii medicale complexe și complete efectuate de o echipă multidisciplinară cu o pregătire profesională și experiență de peste 10 de ani.

Strategie

La Clinica NOBEZ Medical avem o strategie de abordare integrată a pacientului, analizăm toate simptomele și întreg lanțul „cauză – efect” și stabilim o strategie de diagnostic și tratament completă.

Cum facem asta?

Avem o echipă multidisciplinară implicată în întreg procesul prevenție / diagnostic – tratament. În această echipă, includem întotdeauna și pacientul. Mai mult, ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor pacientului astfel încât într-o singură zi să beneficieze de investigații complete și recomandări terapeutice. 

 

 

Clinica NOBEZ Medical. 

Servicii medicale la standarde internaționale.

De ce să ne alegi

N

Medici cu experiență

Personal medical cu experiență clinică de peste 10 de ani.

N

Timp de așteptare scurt

Ne străduim să beneficiați de investigații complexe și diagnostic într-o singură zi.

N

Echipă multidisciplinară

Servicii medicale asigurate de o echipă multidisciplinară.

Întrebări frecvente

Cum pot să fac o programare la clinica nobez medical?

Există două posibilitați de a vă programa la Clinica NOBEZ Medical: (i) sunați la numărul de telefon 0727-455-588, iar angajații noștri vă vor ajuta să stabiliți o dată convenabilă pentru programare la medicul și specialitatea dorită; (ii) completați formularul CONTACT de pe site-ul nostru și veți fi contactat în cel mai scurt timp de un angajat al Clinicii NOBEZ Medical. 

 

cu cât timp înainte de ora programării trebuie să sosesc în clinică?

Este de preferat să sosiți cu 10 minute înainte de ora programării.

cum pot renunța la o programare sau modifica data / ora acesteia?

În oricare dintre situații, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0727-455-588, iar unul dintre angajații noștri va anula sau va modifica programarea, în funcție de dorința dumneavoastră și disponibilitatea în programul medicilor. 

Contact

Telefon

0727-455-588

Adresa

Șos. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 4

Iași

700497

Contactează-ne

10 + 15 =